Wandtegel Kem Blanco Mat

De Kem Blanco Mat heeft een authentieke uitstraling. Deze wandtegel is verkrijgbaar in 7,5×30 cm en kan gemixt worden met verschillende kleurtinten. Daarnaast past de Kem Blanco Mat perfect bij landelijke keukens, badkamers en toiletten. Dit betekent echter niet dat deze wandtegel mooi combineert kan worden in moderne ruimtes.

Wandtegel Kem Blanco

De Kem Blanco heeft een authentieke uitstraling. Deze wandtegel is verkrijgbaar in 7,5×30 cm en kan gemixt worden met verschillende kleurtinten. Daarnaast past de Kem Blanco perfect bij landelijke keukens, badkamers en toiletten. Dit betekent echter niet dat deze wandtegel mooi combineert kan worden in moderne ruimtes.

Wandtegel Kem Gris

De Kem Gris is een fijne kleurtint die goed te combineren is. De wandtegel is verkrijgbaar in 7,5 x 30 cm en 5 andere kleuren. De Kem Gris heeft een authentieke uitstralingen en geschikt voor zowel landelijke keukens, badkamers en toiletten als trendy ruimtes.

Wandtegel Kem Marengo

De wandtegel Kem Marengo is verkrijgbaar in 7,5 x 30 cm. Deze tegel is leuk te combineren met verschillende tinten. Door de authentieke uitstraling is deze wandtegel sfeervol en kunnen diverse uitstralingen gecreëerd worden.

Wandtegel Kem Perla

De Kem Perla is verkrijgbaar in 7,5×30 cm. Deze wandtegel heeft een lichte grijs tint waardoor deze makkelijk te combineren is. De Kem serie omvat diverse kleuren met een authentieke uitstraling. De wandtegel Kem Perla is in verschillende sferen terug te vinden, van een trendy hippe ruimte tot een landelijke boerderij.

Wandtegel Kem Negro

De Kem Negro is verkrijgbaar in 7,5 x 30 cm. De wandtegel is in diverse kleuren beschikbaar waardoor tinten gemixt kunnen worden. De Negro is een makkelijke kleur en leuk te combineren met de Kem Blanco. Deze wandtegel heeft een authentieke uitstraling.

Wandtegel Kem Marfil

De Kem Marfil is een leuke wandtegel verkrijgbaar in 7,5×30 cm. De Kem Marfil heeft een authentieke uitstraling met een hippe kleur. Diverse kleurtinten kunnen gecombineerd worden en de wandtegel past in zowel oude, landelijke, als moderne ruimtes. De Marfil heeft een warme sfeervolle uitstraling.

Wandtegel Kem Indigo

De wandtegel Kem Indigo is verkrijgbaar in 7,5 x 30 cm. Deze tegel is leuk te combineren met verschillende tinten. Door de authentieke uitstraling is deze wandtegel sfeervol en kunnen diverse uitstralingen gecreëerd worden.

Wandtegel Kem Jade

De wandtegel Kem Jade is verkrijgbaar in 7,5 x 30 cm. Deze tegel is leuk te combineren met verschillende tinten. Door de authentieke uitstraling is deze wandtegel sfeervol en kunnen diverse uitstralingen gecreëerd worden.

Wandtegel Kem Taupe

De Kem Taupe is verkrijgbaar in 7,5×30 cm.

Wandtegel Kem Petrole

De Kem Petrole is verkrijgbaar in 7,5×30 cm.

Keramische tegel Erm Brick Grey

De Erm Brick Grey 7×28 cm is geschikt voor vloer en wand.