Be – drijven

Loetino is tegelgroothandel in natuursteen tegelvloeren en keramische tegels. Dit houdt in dat wij zelf onze producten importeren en verkopen aan de vakhandel. Tegel-, bad-, en keukenhandelaren, projectontwikkelaars, architecten, aannemers en beroepsmatige tegelzetters uit de regio vallen onder de vakhandel waar Loetino aan levert.Tegels voor vakhandel en aannemers

Tegelassortiment op voorraad
Om als tegelleverancier de erkende vakhandel flexibel en snel van dienst te zijn, houden wij meer dan 200.000 m2 aan voorraad in Schijndel. Deze voorraad bestaat uit diverse natuurstenen tegelvloeren en keramische tegels. Het tegelassortiment omvat een tal van series in verschillende kleuren, maten en afwerkingen waarvan diverse lijnen enkel door Loetino in Nederland worden aangeboden. Hierdoor kan de retailer de keuze maken om bekende lijnen te presenteren, of juist te onderscheiden van de concurrent. Bekijk onze collectie hier.

Bemonstering
Doordat keramische tegels fabrieksmatig worden geproduceerd, weet de vakhandel dat er anno 2018 een tal van fabrikanten en dus een tal van unieke keramische tegels zijn. Loetino begrijpt dat het belangrijk is dat iedere tegel goed en mooi gepresenteerd wordt en daarom denken wij graag met u mee over de mogelijkheden in bemonstering en presentatie van de tegels in uw showroom. Zoals wij altijd zeggen “presenteren is verkopen”!

Wilt u snel schakelen? U kunt ieder moment mailen of bellen voor de actuele voorraad!

‘De rijdende showroom’
Met twee verkopers op de weg vertegenwoordigen wij Nederland als de rijdende showroom. In de bussen van onze vertegenwoordigers vindt u een tal van tegels die u kunt bekijken, beoordelen en eventueel zelfs meteen in de showroom kan plaatsen. Onze vertegenwoordigers streven er na om u iedere keer wat vernieuwends en passends te laden zien. Daarnaast kunnen de vertegenwoordigers snel reageren op speciale aanvragen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Kijk hier voor de contactgegevens van onze vertegenwoordigers.

Showroom
De tegels die wij voeren presenteren wij in onze showroom van 900 m2 gevestigd op Duinweg 18 in Schijndel. Hier kan u altijd langs komen voor het bezichtigen van de tegels en kan u zien wat Loetino te bieden heeft. In de showroom heeft u de mogelijkheid om uw eigen collecite samen te stellen.

Als groothandel bieden wij een extra service naar de wederverkoper. Waar de wederverkoper behoefte heeft, kan zij gebruik maken van de showroom door langs te komen met eigen klanten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in goed overleg klanten door te sturen waarna Loetino klanten professioneel opvangt. Wij geven na het bezoek terugkoppeling over de tegelkeuze die de klant heeft gemaakt. Een grotere presentatie van tegels kan vaak de doorslag geven.

Neem contact met ons op