Be – drijven

Loetino is groothandel in natuursteen en keramische tegels. Dit houdt in dat wij zelf onze producten importeren en verkopen aan de vakhandel. Tegel-, bad-, en keukenhandelaren, architecten, projectontwikkelaars, aannemers en beroepsmatige tegelzetters uit de regio vallen onder de vakhandel waar Loetino aan levert.Slider Vooraad

Tegelassortiment
Om de erkende vakhandel flexibel en snel van dienst te zijn, houden wij meer dan 200.000 m2 aan voorraad in Schijndel bestaande uit diverse natuurstenen en keramische tegels. Het assortiment omvat een tal van series in verschillende kleuren, maten en afwerkingen waarvan diverse lijnen enkel door Loetino in Nederland worden aangeboden. Hierdoor kan de retailer de keuze maken om bekende lijnen te presenteren, of juist te onderscheiden van de concurrent.

Bemonstering
Doordat keramische tegels fabrieksmatig worden geproduceerd, weet de vakhandel dat er anno 2017 een tal van fabrikanten, en dus een tal van unieke keramische tegels zijn. Loetino begrijpt dat het belangrijk is dat iedere tegel goed en mooi gepresenteerd wordt en daarom denken wij graag met u mee over de mogelijkheden in bemonstering en presentatie van de tegels in uw showroom. Zoals wij altijd zeggen “presenteren is verkopen”!

Wilt u snel schakelen? U kunt ieder moment mailen of bellen voor de actuele voorraad!

Loetino-2Showroom
In verband met de uitbreiding van ons assortiment, en daarmee ook onze showroom, zijn wij in februari 2016 verhuisd naar een andere locatie. De tegels die wij voeren presenteren wij in onze showroom van 800 m2 gevestigd op Duinweg 18 in Schijndel. Hier kan u altijd langs komen voor het bezichtigen van de tegels en kan u zien wat Loetino te bieden heeft.

Als groothandel bieden wij een extra service naar de wederverkoper. Waar de wederverkoper behoefte heeft, kan zij gebruik maken van de showroom door langs te komen met eigen klanten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in goed overleg klanten door te sturen waarna Loetino klanten professioneel opvangt. Wij geven na het bezoek terugkoppeling over de tegelkeuze die de klant heeft gemaakt. Een grotere presentatie van tegels kan vaak de doorslag geven.