Archi- tecten

Wij helpen architecten graag – en snel – met de keuze voor de beste tegel voor hun klant.

Door de uitgebreide collectie aan tegels kunnen we voldoen aan de behoefte van natuurlijke materialen én innovatieve concepten in keramiek. Nieuwe ideeën en trends zorgen voor exclusieve tegel concepten voor projecten die wij als tegelleverancier kunnen bieden.

Loetino biedt als tegelleverancier unieke en kwalitatieve concept materialen voor projecten van designers, projectontwikkelaars en (interieur) architecten. Omdat wij ons assortiment kennen en weten welke mogelijkheden er zijn, kunnen wij goed inspelen op de wensen en behoeften van de architect en zijn of haar klant. De directe lijnen met de fabriek zorgen ervoor dat wij in de mogelijkheid zijn om materialen te leveren tegen een scherpe prijs. Loetino is, net zoals telefonisch, ook per e-mail snel en makkelijker bereikbaar.

Tegelstalen opvragen
Om concepten samen te stellen kunnen wij u tegel stalen verzorgen. Zo kunt u het materiaal voelen en de structuur van de tegel bekijken. Vraag de stalen aan bij een van onze vertegenwoordigers.

 

Neem contact met ons op

 

Showroom XL
Bent u in de buurt of gewoon benieuwd wat Loetino te bieden heeft? Dan kunt u ook op locatie in Schijndel kijken naar diverse materialen en is er de ruimte om te kijken voor de gewenste tegeloplossing.

 

Tegels voor architecten