Privacy verklaring

Persoonsgegevens die Loetino Natuursteen B.V. verwerkt
Loetino Natuursteen B.V. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Loetino Natuursteen B.V., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Loetino Natuursteen B.V. verstrekt.

Loetino Natuursteen B.V. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom Loetino Natuursteen B.V. uw gegevens nodig heeft
Loetino Natuursteen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Wij bellen of e-mailen u indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, of om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. Daarnaast kan Loetino Natuursteen B.V. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Loetino Natuursteen B.V. gegevens bewaart
Loetino Natuursteen B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Echter heeft Loetino Natuursteen B.V. zich ten alle tijden te houden aan de wettelijke bewaartermijnen.

Het delen van gegevens met anderen
Loetino Natuursteen B.V. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Indien hierover op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen wij die vooraf aan u. Deze derden zullen zich ook houden aan de Wet Algemene verordening gegevensgebruik (AVG).

In kaart brengen van uw websitebezoek
Op de website van Loetino Natuursteen B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Loetino Natuursteen B.V. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt;

Google Analytics
Loetino Natuursteen B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Loetino Natuursteen B.V. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het
privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Loetino Natuursteen B.V. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Loetino Natuursteen B.V. heeft hier geen invloed op.

Loetino Natuursteen B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via Loetino Natuursteen B.V. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@Loetino.nl. Loetino Natuursteen B.V. zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging van gegevens
Loetino Natuursteen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Loetino Natuursteen B.V. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Loetino Natuursteen B.V. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Loetino Natuursteen B.V. op via info@loetino.nl. Mocht u hierna alsnog niet tevreden zijn, dan heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

De privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Loetino.nl/Loetino.com is een website van Loetino Natuursteen B.V. en is te bereiken via:

Duinweg 18
5482 VR Schijndel
Telefoon: 073-5494654
E-mail: info@loetino.nl
Kamer van Koophandel: 17197277

Onze mensen

Ger Romeijnders
Vertegenwoordiger west en zuid NederlandT. 06-42700999E. ger@loetino.nl
Wim Bults
Vertegenwoordiger noord en oost NederlandT. 06-46968137E. wim@loetino.nl
Chris-Jan Kieboom
Binnendienst
Michelle van Grinsven
Binnendienst
Erwin Peters
Binnendienst
Tim van Ooijen
Binnendienst
Carli van Grinsven

Contact

Wilt u graag meer weten over onze collectie of heeft u specifieke vragen die u niet terug kunt vinden op onze site? Dan kunt u altijd even bellen of laat uw nummer achter.

U belt

073 549 46 54

Wij bellen u terug