Over Loetino

Loetino is een importeur en groothandel op het gebied van natuursteen tegels en keramiek tegels. Wij bieden voor zowel binnen als buiten keramische vloertegels, houtlook tegels, vintage tegelsmozaïek tegels en verschillende soorten wandtegels en bekleding. Gevestigd in Schijndel, importeren wij vanuit de gehele wereld diverse tegels en natuursteen direct bij de bron. Samen hebben we dan ook al meer dan 100 jaar ervaring in huis op het gebied van natuurstenen vloeren. Brazilië, België, China, Frankrijk, India, Marokko, Italië, Spanje, Tunesië, Vietnam en Turkije zijn de landen waar Loetino direct bij de groeves en fabrieken haar tegels haalt.

Met verschillende soorten natuursteen en een breed assortiment aan keramische tegels voor zowel binnen- als buitengebruik, streeft Loetino er naar om aan elke wens van de klant te voldoen.

Met meer dan 200.000 m² diverse natuursteen en keramische soorten op voorraad, kunnen wij onze dealers in Nederland snel en effectief leveren. Met een magazijnruimte van meer dan 3.000 m² wordt deze voorraad optimaal beheerd. Loetino vervoert door middel van eigen- en uitbesteed transport flexibel door geheel Nederland om de door de klant gevraagde levering te voldoen.

Hoog in het vaandel staan flexibiliteit, service en continuïteit waarbij prijs niet uit oog verloren gaat. Door efficiënt in te kopen kunnen wij goede marges garanderen voor de diverse handelaren en dealers van Loetino. Dit alles gebeurt met de diverse medewerkers die persoonlijke contacten onderhouden met zowel de klant als de fabrieken in de wereld.

Ons breed scala aan tegels laten wij zien in onze showroom gevestigd op Duinweg 18 te Schijndel. Als importeur tegel groothandel kunnen wij zowel de opdrachtgever als eindgebruiker in ontvangst nemen. In de showroom worden alle tegels getoond en kan men de partij aanschouwen.

Onze mensen

De kracht van Loetino is het gevarieerd team medewerkers van jong tot oud. Samen hebben we alle kennis in huis en door de nauwe samenwerking vullen we elkaar perfect aan. Ontmoet onze enthousiaste medewerkers:

Ger Romeijnders
Vertegenwoordiger midden en zuid NederlandT. 06-42700999E. ger@loetino.nl
Wim Bults
Vertegenwoordiger noord en oost NederlandT. 06-46968137E. wim@loetino.nl
Joost Kemperink
Vertegenwoordiger west NederlandT. 06-34484950E. joost@loetino.nl
Chris-Jan Kieboom
BinnendienstT. 073-5494654E. info@loetino.nl
Mario Vugts
Magazijnmedewerker
Erwin Schippers
Magazijnmedewerker
Michelle van Grinsven
Carli van Grinsven

Contact

Wilt u graag meer weten over onze collectie of heeft u specifieke vragen die u niet terug kunt vinden op onze site? Dan kunt u altijd even bellen of laat uw nummer achter.

    U belt

    073 549 46 54

    Wij bellen u terug