Over Loetino

Loetino is een toonaangevende importeur en groothandel, gespecialiseerd in keramische vloertegels en natuurstenen vloeren voor binnenruimtes. Ons uitgebreide assortiment omvat keramische vloer- en wandtegels, houtlook tegels, vintage tegels, mozaïek en verschillende soorten bekleding, waaronder ook XXL Slabs. Bovendien bieden wij een selectie van buitentegels aan.

Gelegen in Schijndel, hebben we gedurende vele jaren ervaring opgebouwd in het rechtstreeks importeren van diverse keramische tegels en natuursteen vanuit bronnen over de hele wereld. Oorspronkelijk gestart als een natuursteengroothandel, hebben we ons in de loop der tijd ontwikkeld tot specialisten in het importeren van keramische tegels. Onze keramische tegels worden voornamelijk rechtstreeks verkregen van fabrieken in gerenommeerde locaties zoals Italië, Spanje en Polen.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in keramiek, hebben we ook uitgebreide expertise in het leveren van natuursteen. Ons ervaren team heeft jarenlange ervaring in het werken met natuurstenen vloeren. Voor natuursteen halen we onze materialen direct uit de groeves in Vietnam, India en China.

Met trots bieden we hoogwaardige tegeloplossingen aan onze klanten en blijven we toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap in de tegelindustrie. Of het nu gaat om keramiek of natuursteen, we streven ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van prachtige tegels voor hun projecten.

Met een breed assortiment aan keramische tegels voor zowel binnen- als buitengebruik en verschillende soorten natuursteen streeft Loetino er naar om aan elke wens van de klant te voldoen.

Met een indrukwekkende voorraad van meer dan 200.000 m² aan keramische- en natuurstenen tegels kunnen we onze dealers in Nederland snel en efficiënt bedienen. Onze magazijnruimte van meer dan 6.000 m² stelt ons in staat om deze voorraad optimaal te beheren. Loetino maakt gebruik van eigen transport en uitbesteed transport, waardoor we flexibel door heel Nederland kunnen leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij Loetino staan flexibiliteit, service en continuïteit hoog in het vaandel, zonder daarbij de prijs uit het oog te verliezen. Dankzij efficiënte inkoop kunnen we goede marges garanderen voor de diverse handelaren en dealers die met Loetino samenwerken. Onze toegewijde medewerkers onderhouden persoonlijk contact met zowel de klant als de fabrieken.

In onze showroom XL op Duinweg 18 te Schijndel tonen we ons uitgebreide assortiment tegels. Als importeur en tegel groothandel kunnen we zowel de opdrachtgever als eindgebruiker ontvangen. In de showroom worden alle tegels tentoongesteld, zodat klanten de verschillende opties kunnen bekijken en een weloverwogen keuze kunnen maken.

Onze mensen

Ontmoet ons gevarieerde team van medewerkers, van jong tot oud. Samen hebben we alle kennis in huis en vullen we elkaar perfect aan dankzij onze nauwe samenwerking. Ontmoet onze enthousiaste medewerkers:

Wim Bults
Vertegenwoordiger noord en oost NederlandT. 06-46968137E. wim@loetino.nl
Chris-Jan Kieboom
BinnendienstT. 073-5494654E. info@loetino.nl
Mario Vugts
Magazijnmedewerker
Michelle van Grinsven
Carli van Grinsven

Contact

Wilt u graag meer weten over onze collectie of heeft u specifieke vragen die u niet terug kunt vinden op onze site? Dan kunt u altijd even bellen of laat uw nummer achter.

    U belt

    073 549 46 54

    Wij bellen u terug