Particu – lieren

Loetino opereert als tegelgroothandel op de Nederlandse markt. Dit houdt in dat wij zelf onze producten importeren en verkopen aan de vakhandel. Als tegelleverancier bieden wij natuurstenen vloeren en keramische tegels.

Als eindgebruiker kunt u de tegels bestellen bij een van onze dealers bij u in de buurt.

Showroom XL
Om aan alle tegel behoeften te voldoen, biedt Loetino een breed scala aan natuursteen en keramische tegels. De vakhandel kiest er doorgaans voor om een selectie van tegels te presenteren, waardoor Loetino een extra mogelijkheid biedt om het gehele assortiment te bezichtigen in Schijndel. Diverse tegels worden in grote oppervlaktes gepresenteerd of zijn verwerkt in mooie opstellingen waar verscheidene tegelcombinaties zijn gemaakt.

Collectie
De collectie tegels is bewust door ons samengesteld. In verschillende denkbare wegen bieden wij diversiteit in het assortiment en prijs. De collectie wordt constant vernieuwd en aangevuld waarbij trends worden gevolgd, maar u ook voor tijdloze tegels bij ons terecht kunt. Dit neemt niet weg dat de tegels van uitstekende kwaliteit zijn.

Wij bieden de particulier de mogelijkheid om samen met de wederverkoper een bezoek te brengen aan onze showroom. Mocht u nog geen dealer hebben? Dan zullen wij u adviseren bij het vinden van een dealer bij u in de buurt.

BEKIJK ONZE COLLECTIE