Particu – lieren

Loetino-6Loetino is groothandel in natuursteen en keramische tegels. Dit houdt in dat wij zelf onze producten importeren en verkopen aan de vakhandel. Als eindgebruiker kunt u de tegels bestellen bij een van de dealers bij u in de buurt.

Showroom
Om u goed van dienst te zijn biedt Loetino een breed scala aan natuursteen en keramische tegels. De vakhandel kiest er doorgaans voor om een selectie van tegels te presenteren, waardoor Loetino een extra mogelijkheid biedt om het gehele assortiment te bezichtigen in Schijndel. Na de verhuizing in februari 2016 heeft Loetino opnieuw uitbreidingsplannen voor de showroom. Diverse tegels worden in grote oppervlaktes gepresenteerd of zijn verwerkt in mooie opstellingen waar verscheidene tegelcombinaties zijn gemaakt

Collectie
Loetino-16De collectie in tegels is bewust door ons samengesteld. In verschillende denkbare wegen bieden wij diversiteit in het assortiment en prijs. De collectie wordt constant vernieuwd en aangevuld waarbij trends worden gevolgd, maar u ook zeker voor tijdloze tegels bij ons terecht kunt. Dit neemt niet weg dat de tegels van uitstekende kwaliteit zijn.

Wij bieden de particulier de mogelijkheid om samen met de wederverkoper een bezoek te brengen aan onze showroom. Mocht u nog geen dealer hebben? Dan zullen wij u adviseren bij het vinden van een dealer bij u in de buurt.