Showroom XL

De showroom XL toont meer dan 200 soorten tegels in vele kleuren, maten en structuren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen natuursteen en keramiek. In de showroom laten we verschillende soorten natuurstenen tegelvloeren en de diverse afwerkingen hiervan zien. Wat centraal staat zijn de de mogelijkheden in keramische tegels, van houtlook tegels tot patchwork, van mozaïek tot groot formaat.

Voor ons als tegel groothandel is het belangrijk dat wij onze producten zo waarheidsgetrouw tonen. Speciale daglichtlampen zorgen ervoor dat de juiste kleuren van de tegels zichtbaar zijn. Om de structuur en nuance van de vloeren te laten zien, zijn de tegels in grote presentatievlakken gelegd van minimaal 4 tot 9 tegels.

Laat uzelf inspireren en adviseren in onze
Showroom XL. 800 m² met meer dan 200 tegels.

De showroom XL is een grote inspiratiebron voor verschillende stijlen en sferen. Er zijn diverse opstellingen en badkamers aanwezig waarbij vloer-, wand- en decortegels worden gecombineerd. Ben je er nog niet helemaal over uit welke stijl het beste bij je past? Dan zijn er moodboards aanwezig die je hierbij kunnen helpen.

Een monsterkast in de showroom maakt het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het zoeken van de juiste tegel combinatie. Heeft u vragen of wenst u hulp bij het kiezen? Dan geven wij graag vrijblijvend advies.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze collectie of heeft u specifieke vragen die u niet terug kunt vinden op onze site? Dan kunt u altijd even bellen of laat uw nummer achter.

    U belt

    073 549 46 54

    Wij bellen u terug