Showroom XL

De showroom XL toont meer dan 200 soorten tegels in vele kleuren, maten en structuren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen natuursteen en keramiek. In de showroom laten we verschillende soorten natuurstenen tegelvloeren en de diverse afwerkingen hiervan zien. Wat centraal staat zijn de de mogelijkheden in keramische tegels, van houtlook tegels tot patchwork, van mozaïek tot groot formaat.

Voor ons als tegel groothandel is het belangrijk dat wij onze producten zo waarheidsgetrouw tonen. Speciale daglichtlampen zorgen ervoor dat de juiste kleuren van de tegels zichtbaar zijn. Om de structuur en nuance van de vloeren te laten zien, zijn de tegels in grote presentatievlakken gelegd van minimaal 4 tot 9 tegels.

Laat uzelf inspireren en adviseren in onze
Showroom XL. 800 m² met meer dan 200 tegels.

De showroom XL is een grote inspiratiebron voor verschillende stijlen en sferen. Er zijn diverse opstellingen en badkamers aanwezig waarbij vloer-, wand- en decortegels worden gecombineerd. Ben je er nog niet helemaal over uit welke stijl het beste bij je past? Dan zijn er moodboards aanwezig die je hierbij kunnen helpen.

Een monsterkast in de showroom maakt het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het zoeken van de juiste tegel combinatie. Heeft u vragen of wenst u hulp bij het kiezen? Dan geven wij graag vrijblijvend advies.

Contact

Door eigen import heeft tegel groothandel Loetino meer dan 200.000 m² tegels op voorraad. Deze voorraad bestaat uit diverse soorten keramische tegels, natuursteen tegelvloeren, mozaïek en patchwork. Bekijk de collectie voor het gehele aanbod in tegels, wij denken graag met u mee.<a class=”button” href=”https://loetino.nl/collectie/” data-mce-href=”https://loetino.nl/collectie/”>BEKIJK ONZE<br />
COLLECTIE</a>