Showroom XL

De showroom XL van Loetino biedt een uitgebreide collectie met diverse soorten tegels in verschillende kleuren, maten en oppervlaktestructuren. Hier leggen we de nadruk op de prachtige keramische tegels, waarbij de XXL Slabs een speciale plek in het middelpunt van de aandacht innemen.

Daarnaast benadrukken we graag de eindeloze mogelijkheden van keramische tegels. Ons assortiment omvat een scala aan stijlen, variërend van schitterende houtlook tegels tot boeiende patchwork-ontwerpen en van elegante mozaïekstijlen tot royale grootformaattegels. In onze showroom willen we klanten inspireren en laten zien hoe creatief ze kunnen zijn met keramische tegels om hun gewenste sfeer en uitstraling te creëren voor hun projecten.

Als tegelgroothandel hechten we grote waarde aan het waarheidsgetrouw tonen van onze producten. Daarom maken we gebruik van speciale daglichtlampen die de juiste kleuren van de tegels op een natuurlijke wijze laten zien. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten een realistisch beeld krijgen van de tegels en kunnen ze een weloverwogen keuze maken voor hun projecten. Transparantie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en met de hulp van de daglichtlampen kunnen we een optimale presentatie van onze tegels garanderen. Bovendien leggen we de tegels in grote presentatievlakken, bestaande uit minimaal 4 tot 9 tegels, om de structuur en nuances van de vloeren goed te kunnen laten zien.

Laat uzelf inspireren en adviseren in onze
Showroom XL van ruim 900 m²

Onze showroom XL dient als inspiratiebron voor verschillende stijlen en sferen. Hier zijn diverse opstellingen en badkamers te vinden waarbij vloer-, wand- en decortegels op harmonieuze wijze worden gecombineerd. Mocht je nog twijfelen over welke stijl het beste bij je past, dan is de mogelijkheid aanwezig om een moodboard te creëren die je hierbij zal helpen.

Ontdek de mogelijkheden zelf in onze showroom met een monsterkast, waar je op ontdekkingstocht kunt gaan en de juiste tegelcombinatie kunt vinden die aan jouw wensen voldoet. Als je vragen hebt of behoefte aan advies bij het maken van je keuze, staan onze experts altijd klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze collectie of heeft u specifieke vragen die u niet terug kunt vinden op onze site? Dan kunt u altijd even bellen of laat uw nummer achter.

    U belt

    073 549 46 54

    Wij bellen u terug