Keramische tegel Travertino Grey

De keramische tegel Travertino Grey is verkrijgbaar in 50×100, 50×50, 33,5×50 en 33,3×33,3 waardoor men deze vloer kan leggen in een module.

Keramische tegel Travertino Beige

De keramische tegel Travertino Beige is verkrijgbaar in 50×100, 50×50, 33,5×50 en 33,3×33,3 waardoor men deze vloer kan leggen in een module.

Natuursteen tegel Mustang

De mustang is verkrijgbaar in 50×50, 60×60 en 80×80 cm.

Mozaïek tegel VF Venetian White

VF Venetian White is verkrijgbaar op matjes van 47,7×47,7 cm.

Mozaïek tegel VF Torino Grey

VF Torino Grey is verkrijgbaar op matjes van 47,7×47,7 cm.

Mozaïek tegel VF Roma Medley

VF Roma Medley is verkrijgbaar op matjes van 47,7×47,7 cm.

Vintage tegel Materi Grigio Mix

De Materi serie heeft gastvrije warme tinten met minimalistische en natuurlijke nuances. De verfijnde en moderne beton structuur heeft zachte effecten. De Materi is verkrijgbaar in het formaat 50×50 en twee kleurtinten. De Materi Grigio Mix is een mix bestaande uit verschillende geprinte tegels. Om rust te behouden wordt deze tegel vaak gebruikt in combinatie met de Materi Grigio Uni zoals te zien is op een van de afbeeldingen. Tevens zijn deze tegels ook verkrijgbaar in de kleur Tortora.

Keramische tegel Chambord verouderd

De Chambord heeft getrommelde randjes en een verouderde uitstraling. Deze tegel is verkrijgbaar in 50×50 cm.

Keramisch parket Boh Grigio

De Boh serie combineert de warmte van hout met een innovatie mix van verschillende smaken. De Boh past thuis in verschillende stijlen, van klassiek tot shabby-chic, van landelijk tot modern. De Boh Grigio is een trendy keramische tegels verkrijgbaar in 50×50. Kijk voor een bruine tint ook eens naar de Boh Pallisandro.

Natuursteen tegel Black Berry

Leisteen is een splijtsteen dat ontstaat uit een omvorming van kleisteen. Net als kwartsiet is leisteen sterk gelaagd. De tegels worden met een splijtruw oppervlak geleverd doordat de steen handmatig van de rotsen worden gespleten. Leisteen is een zachtere soort natuursteen dat wordt gekenmerkt door een robuuste uitstraling. Verder is de steen bestand tegen normale gebruiksbelasting en heeft door de splijting een natuurlijk stroef loopvlak. Black Berry is verkrijgbaar in 50×50 en 60×60 cm.

Natuursteen tegel Vietnamees Hardsteen BQ grof geschuurd en getrommeld

Hardsteen is een kalksteen waardoor er sprake is van een relatief zachte steen die oliehoudend is. De kalksteen is gevormd door het afsterven van diertjes met een kalkskelet die veelal op de zeebodem leefden, miljoenen jaren terug, in combinatie met plantaardige resten. Hardsteen kent zowel binnen als buiten vele toepassingen. Het uiterlijk kenmerkt zich door een donkere basistint met daarin de lichte fossieltekeningen. Verder kan de steen op veel verschillende manieren worden bewerkt. De Vietnamees Hardsteen BQ is verkrijgbaar in 20x20x2, 40x40x2, 50x50x2 en 60x60x2 cm.

Natuursteen tegel Mistic Black

Hardsteen is een kalksteen waardoor er sprake is van een relatief zachte steen die oliehoudend is. De kalksteen is gevormd door het afsterven van diertjes met een kalkskelet die veelal op de zeebodem leefden, miljoenen jaren terug, in combinatie met plantaardige resten. Hardsteen kent zowel binnen als buiten vele toepassingen. Het uiterlijk kenmerkt zich door een donkere basistint met daarin de lichte fossieltekeningen. Verder kan de steen op veel verschillende manieren worden bewerkt. Hardsteen wordt gewonnen in verschillende landen en is geschikt voor o.a. vloeren, wand, vensterbanken, sanitair en dorpels. De Mistic Black is verkrijgbaar in 50x50x1,5-2,0 cm.

Keramische tegel Materti Grigio Uni

De Materi serie heeft gastvrije warme tinten met minimalistische en natuurlijke nuances. De verfijnde en moderne beton structuur heeft zachte effecten. De Materi is verkrijgbaar in het formaat 50×50 en twee kleurtinten. De Materi Grigio Uni wordt vaak gebruikt in combinatie met de Materi Grigio Mix en is tevens verkrijgbaar in de kleur Tortora.