Keramische tegel Neptune Khaki

De uitstraling van de Neptune serie is geïnspireerd op een collectie ontworpen voor interieurs. De serie heeft elegante kleuren en geeft een architectonisch gevoel voor moderne indrukken. De Neptune is verkrijgbaar in 30×60 en 40×80 cm. De kleur Khaki heeft een warme uitstraling. De tegels kunnen gestapeld of in wildverband worden gelegd.

Keramische tegel Neptune Greige

De uitstraling van de Neptune serie is geïnspireerd op een collectie ontworpen voor interieurs. De serie heeft elegante kleuren en geeft een architectonisch gevoel voor moderne indrukken. De Neptune is verkrijgbaar in 30×60 en 40×80 cm. De kleur Greige heeft een mooie chique en tijdloze uitstraling.

Keramische tegel Neptune Beige

De uitstraling van de Neptune serie is geïnspireerd op een collectie ontworpen voor interieurs. De serie heeft elegante kleuren en geeft een architectonisch gevoel voor moderne indrukken. De Neptune is verkrijgbaar in 30×60 en 40×80 cm. De kleur Beige is een simpele keramische tegel met een uniform uitstraling. Men kan de tegels op de grond in wildverband leggen waardoor er een speelse uitstraling ontstaat.

Keramische tegel Neptune Antracite

De uitstraling van de Neptune serie is geïnspireerd op een collectie ontworpen voor interieurs. De serie heeft elegante kleuren en geeft een architectonisch gevoel voor moderne indrukken. De Neptune is verkrijgbaar in 30×60 en 40×80 cm. De kleur Antracite is een basic tegel die overal bij past. Mooi voor in de hal, keuken of badkamer.