Keramisch parket Lin Chiaro

De keramische tegel met houtuitstraling, genaamd Lin Chiaro, is beschikbaar in afmetingen van 20×120 en 26,5×160 cm. Bovendien is hij verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de vernieuwde productietechniek die de authentieke houtstructuur niet alleen zichtbaar maakt, maar ook voelbaar.

Keramisch parket Lin Miele

De keramische tegel met houtuitstraling, genaamd Lin Miele, is beschikbaar in afmetingen van 20×120 en 26,5×160 cm. Bovendien is hij verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de vernieuwde productietechniek die de authentieke houtstructuur niet alleen zichtbaar maakt, maar ook voelbaar.

Keramisch Parket Lin Caldo

De keramische tegel met houtuitstraling, genaamd Lin Caldo, is beschikbaar in afmetingen van 20×120 en 26,5×160 cm. Bovendien is hij verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de vernieuwde productietechniek die de authentieke houtstructuur niet alleen zichtbaar maakt, maar ook voelbaar.

Keramisch Parket Lin Tortora

De keramische tegel met houtuitstraling, genaamd Lin Tortora, is beschikbaar in afmetingen van 20×120 en 26,5×160 cm. Bovendien is hij verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de vernieuwde productietechniek die de authentieke houtstructuur niet alleen zichtbaar maakt, maar ook voelbaar.