Keramisch parket Vintage Noir

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Noir Wood is antraciet kan op verschillende manieren worden gelegd, zowel in de breedte als lengte, visgraat of andere legvormen.

Keramisch parket Vintage Melange

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Melange wood heeft een warme kleur welke sfeer geeft aan je ruimte.

Keramisch parket Vintage Gris

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Gris wood heeft een mooie diep grijze kleur met donkere accenten waardoor de tegel vrij aanwezig is in de ruimte.

Keramisch parket Vintage Greige

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Greige wood is een kleur die ligt tussen de kleuren Gris en Beige.

Keramisch parket Vintage Brun

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Brun wood heeft een bruine look met donkere tinten.

Keramisch parket Vintage Beige

De Vintage serie heeft aandacht voor detail met de uitstraling van handgemaakt hout door traditionele timmerleden. Door de technische eigenschappen voelt de Vintage als echt hout met een elegante persoonlijkheid in een moderne stijl. De serie is verkrijgbaar in 25×100 cm en beschikbaar in zes kleuren. De Beige wood heeft een warme kleur en kan op verschillende manieren worden gelegd.