Natuursteen wandtegel Stonepanel Black

Stonepanel Black is een natuurstenen wandbekleding met verschillende diktes en kleuren. Doormiddel van een interlock systeem vallen de panels in elkaar waardoor er sprake is van een naadloze verwerking. De panels zijn 15×55/60 cm. Voor een mooie afwerking zijn er hoekstukken beschikbaar die tevens naadloos verwerkt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De onderstaande stonepanel is donker antraciet van kleur.

Natuursteen wandtegel Stonepanel Himalaya-Yellow

Stonepanel Himalaya-Yellow is een natuurstenen wandbekleding met verschillende diktes en kleuren. Doormiddel van een interlock systeem vallen de panels in elkaar waardoor er sprake is van een naadloze verwerking. De panels zijn 15×55/60 cm. Voor een mooie afwerking zijn er hoekstukken beschikbaar die tevens naadloos verwerkt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De Stonepanel Himalaya-Yellow heeft een  mooie kleurnuance in diverse kleuren.

Natuursteen wandtegel Stonepanel Rusty

Stonepanel Rusty is een natuurstenen wandbekleding met verschillende diktes en kleuren. Doormiddel van een interlock systeem vallen de panels in elkaar waardoor er sprake is van een naadloze verwerking. De panels zijn 15×55/60 cm. Voor een mooie afwerking zijn er hoekstukken beschikbaar die tevens naadloos verwerkt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De Stonepanel Rusty heeft een mooie kleurnuance in diverse donkere kleuren.